Κατάστημα Σπιτικό Απλά Γλυφάδας

Κλεινουμε ήδη 5 χρόνια λειτουργίας και στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδας προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο! Παρόλη την κρίση και τις δυσκολίες, είμαστε ακόμα εδώ, με καλύτερη ποιότητα από ποτέ! Αυτό που καταφέραμε με πολύ κόπο αλλά και με χαρά στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή για κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό. Την επιλογή να γευματίσουν σε ένα χώρο που κατανοεί το σύγχρονο lifestyle και την τάση για υγιεινή διατροφή. Καπως έτσι, καταφέραμε σήμερα να ξεχωρίζουμε στην περιοχή της Γλυφάδας!. Ελάτε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά πιάτα ημέρας μας, τα τυλιχτά από μεγάλη πίτα, τα ζουμερά μπιφτέκια μας, τα burger και φυσικά τα χειροποίητα καλαμάκια του Σπιτικό Απλά!

Κύριο μελημά μας είναι η ευχαρίστηση των επισκεπτών μας, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας, όσο και σε επίπεδο γεύσεων! Για αυτό, δημιουργήσαμε δύο μοναδικούς χώρους, έναν στη Γλυφάδα και έναν στη Νέα Σμύρνη, με στόχο την απόλυτη ικανοποιησή σας. Σας προσκαλούμε να τους επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να γνωρίσετε από κοντά την φιλοξενία που προσφέρει το Σπιτικό Απλά στους πελάτες του!

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, παραλαμβάνονται καθημερινά και αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ποιότητα υλικών που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Η δεσμευσή μας είναι απλή: άριστη ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το φαγητό σας θα είναι πάντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης!

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθυνση : Α. Λαζαράκη 15, 16675, Γλυφάδα
Τηλέφωνο : 210 894 9000, 210 898 3233

Το Κατάστημα Εξυπηρετεί:

  • Βούλα – Βουλιαγμένη
  • Γλυφάδα – Τερψιθέα
  • Ελληνικό
  • Καβούρι

Χάρτης Καταστήματος

Φωτογραφίες Καταστήματος

Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
© Copyright - Σπιτικό Απλά 2019 | Developed by