Κατάστημα Σπιτικό Απλά Γλυφάδας

Το Σπιτικό Απλά Γλυφάδας βρίσκεται παραπάνω από 7 χρόνια εν λειτουργία. Και για την ακρίβεια, ιδρυθήκαμε το 2014. Στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδας θα μας επισκέπτεστε πάντα, για το καλύτερο δυνατό Φαγητό! Παρόλη την οικονομική κρίση αλλά και όλες τις κοινωνικές δυσκολίες, είμαστε ακόμα εδώ! Έχοντας πλέον καλύτερη ποιότητα από ποτέ! Αυτό που καταφέραμε με πολύ κόπο αλλά και με μεράκι και χαρά στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδας, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή για κάτι διαφορετικό. Σας Παρέχουμε κάτι ξεχωριστό! Δηλαδή, την επιλογή να γευματίσετε σε ένα χώρο που κατανοεί το σύγχρονο lifestyle και την τάση για υγιεινή διατροφή. Κάπως έτσι, καταφέραμε σήμερα να ξεχωρίζουμε στην περιοχή της Γλυφάδας!

Κύριο μέλημά μας είναι η ευχαρίστηση των επισκεπτών μας, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας, όσο και σε επίπεδο γεύσεων! Για αυτό, δημιουργήσαμε τρεις μοναδικούς χώρους, έναν στη Γλυφάδα, έναν στη Νέα Σμύρνη και το νέο μας κατάστημα στην Νέα Ερυθραία. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να τους επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απολαύσετε από κοντά την φιλοξενία που προσφέρει το Σπιτικό Απλά στους πελάτες του!

Αξίζει να δοκιμάσετε τα λαχταριστά πιάτα ημέρας μας, τα τυλιχτά σουβλάκια μας από μεγάλη πίτα, τα ζουμερά μπιφτέκια μας, τα burger και φυσικά τα χειροποίητα καλαμάκια του Σπιτικό Απλά! Και αν θέλετε κάτι διαφορετικό, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα χορτοφαγικά σουβλάκια και εδέσματά μας!!

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα και παραλαμβάνονται καθημερινά. Όλα αυτά, αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ποιότητα υλικών που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Ως εκ τούτου, η δέσμευσή μας είναι απλή: άριστη ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το φαγητό σας θα είναι πάντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης!

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθυνση : Α. Λαζαράκη 15, 16675, Γλυφάδα
Τηλέφωνο : 210 894 9000, 210 898 3233

Το Κατάστημα Εξυπηρετεί:

  • Βούλα – Βουλιαγμένη
  • Γλυφάδα – Τερψιθέα
  • Ελληνικό
  • Καβούρι

Χάρτης Καταστήματος

Φωτογραφίες Καταστήματος

Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας
Σπιτικό Απλά Γλυφάδας