Σπιτικό Απλά Νέας Σμύρνης

Το Σπιτικό Απλά Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα στο κέντρο της, στην διεύθυνση 25ης Μαρτίου 11. Πλέον οι απαιτητικοί και γνώστες του καλού φαγητού κάτοικοι της Νέας Σμύρνης αλλά και όλοι οι επισκέπτες της Πλατείας, μπορούν να δοκιμάσουν τις εξαίσιες  γεύσεις μας! Ελάτε στην τεράστια αλλά και δύο επιπέδων εσωτερική μας σάλα ή ακόμα και στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας για να απολαύσετε καθημερινά τις μοναδικές γεύσεις του Σπιτικό Απλά! Απλά … πεντανόστιμες! Σας περιμένουμε και αναμένουμε την άποψη σας! Αν μείνετε ευχαριστημένοι από τα φαγητά μας πείτε το σε όλο το κόσμο, ώστε να απολαύσουν και εκείνοι τις μοναδικές μας γεύσεις!

Κύριο μέλημά μας είναι η ευχαρίστηση των επισκεπτών μας, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας, όσο και σε επίπεδο γεύσεων! Για αυτό, δημιουργήσαμε τρεις μοναδικούς χώρους, έναν στη Γλυφάδα, έναν στη Νέα Σμύρνη και το νέο μας κατάστημα στην Νέα Ερυθραία. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να τους επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απολαύσετε από κοντά την φιλοξενία που προσφέρει το Σπιτικό Απλά στους πελάτες του!

Αξίζει να δοκιμάσετε τα λαχταριστά πιάτα ημέρας μας, τα τυλιχτά σουβλάκια μας από μεγάλη πίτα, τα ζουμερά μπιφτέκια μας, τα burger και φυσικά τα χειροποίητα καλαμάκια του Σπιτικό Απλά! Και αν θέλετε κάτι διαφορετικό, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα χορτοφαγικά σουβλάκια και εδέσματά μας!!

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα και παραλαμβάνονται καθημερινά. Όλα αυτά, αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ποιότητα υλικών που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Ως εκ τούτου, η δέσμευσή μας είναι απλή: άριστη ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το φαγητό σας θα είναι πάντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης!

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθυνση : 25ης Μαρτίου 11, 17121, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο : 210 932 1005 – 210 932 3008

Το Κατάστημα Εξυπηρετεί:

  • Νέα Σμύρνη
  • Άγιο Δημήτριο
  • Δάφνη
  • Καλλιθέα
  • Νέο Κόσμο
  • Παλαιό Φάληρο

Χάρτης Καταστήματος

Φωτογραφίες Καταστήματος

Σπιτικό Απλά Νέα Σμύρνης
Σπιτικό Απλά Νέα Σμύρνης
Σπιτικό Απλά Νέα Σμύρνης
Σπιτικό Απλά Νέα Σμύρνης
Σπιτικό Απλά Νέα Σμύρνης