Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας

Το Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβρη του 2021. Ανοίξαμε τον όμορφο χώρο μας στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 61, για να μπορέσουν οι απαιτητικοί πελάτες των Βορείων Προαστίων, αλλά και όλοι οι επισκέπτες των γύρω καταστημάτων να δοκιμάσουν τις σπιτικές γεύσεις μας! Ελάτε στην εσωτερική μας σάλα ή στον περιβάλλοντα εξωτερικό μας χώρο για να απολαύσετε καθημερινά τις μοναδικές γεύσεις του Σπιτικό Απλά! Όλα καλομαγειρεμένα και Απλά πεντανόστιμα! Σας περιμένουμε και αναμένουμε την άποψη σας! Στο Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας θα γευτείτε Φρέσκα Μαγειρευτά για όλα τα γούστα. Αλλά μην Ξεχνάτε τα σουβλάκια μας και τις μεγάλες μερίδες μας. Γύρος, καλαμάκια μπιφτέκια και ότι ζητάει ο ουρασνίσκος σας. Αν μείνετε ευχαριστημένοι από τα φαγητά μας πείτε το σε όλο το κόσμο, ώστε να απολαύσουν και εκείνοι τις μοναδικές μας γεύσεις!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και αυτό είναι και το Κύριο μέλημα μας. Η Ευχαρίστηση περιλαμβάνει και το επίπεδο φιλοξενίας αλλά φυσικά και το επίπεδο γεύσεων! Για αυτό έχουμε δημιουργήσει τρεις μοναδικούς χώρους, έναν στη Γλυφάδα, έναν στη Νέα Σμύρνη και φυσικά το καινούργιο μας κατάστημα στην Νέα Ερυθραία, με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας. Σας προσκαλούμε να τους επισκεφτείτε και να γνωριστούμε από κοντά! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απολαύσετε, από κοντά την φιλοξενία, που προσφέρει το Σπιτικό Απλά στους πελάτες του!

Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, παραλαμβάνονται καθημερινά και αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ποιότητα υλικών που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Οι καλύτερες πρώτες ύλες για τα μαγειρευτά μας. Κα φυσικά τα καλύτερα κρεατικά για τα Σουβλάκια και τους Γύρους μας. Η δέσμευση μας είναι απλή: άριστη ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το φαγητό σας θα είναι πάντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης!

Στοιχεία Καταστήματος

Διεύθυνση : Ελευθερίου Βενιζέλου 61, 14761, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο : 2108070018

Το Κατάστημα Εξυπηρετεί:

  • Νέα Ερυθραία
  • Κηφισιά
  • Άνω Κηφισιά
  • Δροσιά

Χάρτης Καταστήματος

Φωτογραφίες Καταστήματος

Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας
Σπιτικό Απλά Νέας Ερυθραίας

© Copyright - Σπιτικό Απλά 2019 | Developed by