Σχετικά με το Σπιτικό Απλά Γλυφάδα

Σπιτικό Απλά ΓλυφάδαΚλεινουμε ήδη 2 χρόνια λειτουργίας και στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο είμαστε ακόμα εδώ, με καλύτερη ποιότητα από ποτέ! Αυτό που καταφέραμε με πολύ κόπο αλλά και με χαρά στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδα είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή για κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό. Την επιλογή να γευματίσουν σε ένα χώρο που κατανοεί το σύγχρονο lifestyle και την τάση για υγιεινή διατροφή. Καπως έτσι, καταφέραμε σήμερα να ξεχωρίζουμε στο Delivery Γλυφάδας. Ελάτε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά πιάτα ημέρας μας, τα τυλιχτά από μεγάλη πίτα, τα ζουμερά μπιφτέκια μας, τα Burger και φυσικά τα χειροποίητα Καλαμάκια του Σπιτικό Απλά Γλυφάδα.!

Τα προϊόντα μας

Παρέχουμε Εγγυήση ποιότητας!! Όλα τα κρέατα μας διαλέγονται καθημερινά και είναι πάντα φρέσκα. Τα καλαμάκια μας είναι όλα χειροποίητα! Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου κονσέρβες. Οι κιμάδες είναι πάντα φρέσκοι και δικής μας κοπής. Το κοτόπουλα είναι φρέσκα και παράγονται σε φάρμα στην Χαλκίδα! Τα ψάρια που χρησιμοποιούμε στα μαγειρευτά μας είναι φρέσκα και διαλεγμένα με μεράκι! Οι πατάτες και τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και διαλεγμένα ένα ένα, έτσι ώστε οι σαλάτες μας, που είναι φρεσκοκομμένες, να διασφαλίζουν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά και ετοιμάζονται πάντα κατόπιν της παραγγελίας σας. Το ελαιόλαδο είναι έξτρα παρθένο. Γλυκάκι θέλετε? Όλα τα γλυκά μας παρασκευάζονται με σπιτικές συνταγές και τα πιο αγνά υλικά στο Σπιτικό Απλά Γλυφάδα.

Ελάτε να δοκιμάστε τα όλα λαχταριστά πιάτα μας, τα μαγειρευτά μας, τα χορταστικά σουβλάκια μας και φυσικά τα χειροποιήτα καλαμάκια μας. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την σελίδα του καταστήματος μας Σπιτικό Απλά στο facebook και να κάνετε like για να ενημερώνεστε για νέα και προσφορές!